Castelló de Rugat acollirà l’Assemblea General de la FedinesPV

Castelló de Rugat acollirà l’Assemblea General de la FedinesPV
21/05/2021 cdmon

El dissabte 29 de maig, les entitats membres de la Federació d’Instituts d’Estudis del País Valencià (FedinesPV) tenen la cita anual, aquest cop, a Castelló de Rugat.

L’Assemblea General Ordinària és l’esdeveniment principal de la Federació perquè és el punt de trobada de totes les entitats i col·lectius que en formen part, i és el lloc on es valora l’activitat realitzada i on es discuteixen els projectes de futur. A més, les entitats hi podran mostrar el treballs i les publicacions realitzades al llarg de l’any.

L’any passat, l’Assemblea fou l’últim acte que es va poder celebrar abans de la pandèmia, ja que, menys d’una setmana després, es va decretar l’estat d’alarma i el confinament. En aquella ocasió, la trobada fou a Sagunt sota l’auspici del Centre d’Estudis del Camp de Morvedre.

Enguany és el torn de l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida (IEVA), que exercirà d’amfitrió a la mateixa localitat on s’ha de celebrar el V Congrés d’Estudis comarcal. De fet, el Congrés s’havia de celebrar l’any passat, però les circumstàncies conegudes ho van impedir.

X