El número 1 de Bastida ja està al carrer!

El número 1 de Bastida ja està al carrer!
03/01/2020 cdmon

Coincidint amb les vacances de Nadal, el número 1 de Bastida, la revista de la Federació d’Instituts d’Estudis del PV, ha eixit al carrer. Després d’haver publicat els treballs guanyadors dels primers Premis d’Investigació Jove (dins el núm. 0), la present edició perfila les seccions i continguts que volen ser fixos a partir d’ara. Així, en aquesta ocasió, la revista Bastida dona veu als centres d’estudis locals i comarcals (en aquest cas, a l’Asociación Cultural Las Alcublas); aborda temes relacionats amb les biblioteques, museus i arxius locals (amb articles sobre el Museu Comarcal de l’Horta Sud o sobre el patrimoni digital en els arxius locals); recull l’activitat de la mateixa Federació i dels centres d’estudis; inlcou una repassada de la dates i fets de la tardor i l’hivern; i també s’hi ressenyen algunes novetats culturals, entre altres continguts.

Per a aquest número s’ha constituït un Consell de Redacció, que ara el conformen Ezequiel Castellano, Andreu Ginés, Eloina Hernández, Manel Pastor, Clara Pérez i Teresa Rodríguez.

La revista Bastida tindrà una periodicitat semestral i es distribuirà entre les entitats federades, en arxius, museus i biblioteques locals i també en actes i trobades dels centres d’estudis. Si esteu interessats en rebre-la, podeu demanar que us la enviem adreçant-vos al correu bastida@fedinespv.org.

Ja podeu consultar els continguts des d’ací i baixar-vos el pdf.

X