Escolta els cinc programes de Bastida Ràdio!

Escolta els cinc programes de Bastida Ràdio!
11/06/2021 cdmon

Bastida Ràdio, el programa de ràdio de la Federació d’Instituts d’Estudis del País Valencià, arriba als cinc números. En aquests programes hem entrevistat diverses personalitats del món dels centres i instituts d’estudis així com dels museus, arxius i biblioteques locals.

El programa s’enregistra als estudis d’Aldaia Radio i s’emet els dijous a les 20:00 per a la Xarxa d’Emissores Municipals del País Valencià. Us els deixem ací perquè els tingueu a mà!

Programa dedicat especialment a l’Assemblea General de la FedinesPV, amb motiu de la qual parlem amb diverses persones relacionades amb el món dels centres d’estudis: Josep V. Frechina (president de la FedinesPV), M. Carme Jiménez (directora de l’IRMU), Joan J. Torró (president de l’IEVA) i molts altres!

En aquest capítol, parlem dels Premis d’Investigació Jove, de l’exposició Patrimoni contra les cordes, però, sobretot, dels museus locals i comarcals. Entrevistem Clara Pérez, directora del Museu Comarcal de l’Horta Sud Josep Ferris March.

En aquest programa, repassem la Trobada Universitat de València – centres d’estudi de l’any passat, dedicada als ODS. Hi parlem també del fons local de les biblioteques i entrevistem Fermin Pardo, després d’haver rebut el premi Recercat 2021.

En aquest segon número, parlem amb Francesc Aracil de l’exposició Patrimoni contra les cordes, entrevisten Ferran Zurriaga i repassem altres informacions dels centres d’estudis.

Primer programa de Bastida, amb la participació de Manel Pastor, secretari de la FedinesPV i membre de l’Instituto de Estudios Comarcales de la Hoya de Buñol-Chiva. S’hi parla de l’Assemblea d’Història de la Ribera, de la publicació Gent de l’Horta Sud i dels Premis d’Investigació Jove, entre d’altres.

X