Recercat 2021

maig 2021

07maig(maig 7)5:30 pm09(maig 9)6:00 pmRecercat 20215:30 pm - 6:00 pm (9) Tortosa organitza: Institut Ramon Muntaner (IRMU)

more

detalls de l’ESDEVENIMENT

El Recercat. Jornada de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana, organitzat per l’Institut Ramon Muntaner, es realitza anualment en el marc dels actes de la capital de la cultura catalana i té com a principals objectius:
  • Donar a conèixer a la resta de la societat civil l’activitat dels centres, instituts d’estudis i altres entitats culturals.
  • Facilitar l’accés a les publicacions dels centres.
  • Fomentar la comunicació i el contacte entre els centres dels diferents territoris de parla catalana.
  • Reconèixer la important tasca que realitzen aquestes entitats per a la recerca i la seva posterior divulgació en els territoris de Parla Catalana i també reconèixer la trajectòria d’una persona vinculada al món dels centres d’estudis a través d’uns premis.

Amb les consecutives edicions, el Recercat s’ha convertit en el lloc de referència on trobar tota la recerca que s’està realitzant dins l’àmbit local i comarcal, en una diada per a la comunicació entre els centres dels diferents espais territorials de parla catalana i pel reconeixement a la important tasca que des de fa molts anys aquest teixit associatiu ha fet com a dinamitzador del territori.

 

HORA

7 (Divendres) 5:30 pm - 9 (Diumenge) 6:00 pm

LOCALITZACIÓ

Tortosa

organitza

Institut Ramon Muntaner (IRMU)

0 Comments

X