Trobada 2021 UV-FedinesPV: Desenvolupament Territorial i els seus fonaments: Xarxes Territorials, Innovació i Recursos

octubre 2021

01oct9:30 pm6:30 pmTrobada 2021 UV-FedinesPV: Desenvolupament Territorial i els seus fonaments: Xarxes Territorials, Innovació i Recursos9:30 pm - 6:30 pm València organitza: Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat - UV, FedinesPV

more

detalls de l’ESDEVENIMENT

El Vicerectorat de Projecció i Societat i la Federació d’Instituts d’Estudis del País Valencià (FedinesPV), amb el suport de la Diputació de València, Caixa Popular i la Facultat de Geografia i Història, organitzen laTrobada 2021 Universitat de València-FEDINESPV, que tractarà aquest any sobre el desenvolupament territorial i els seus fonaments en el territori valencià, en particular de les xarxes territorials.

La Universitat de València i el conjunt de centres d’estudis federats promouen una nova Trobada amb el propòsit de radiografiar l’estat actual del desenvolupament territorial i d’intercanviar opinions i experiències pràctiques, sobre xarxes, innovació i recursos, a l’escala local valenciana.

Les grans transformacions esdevingudes durant les últimes dècades demanen respostes eficaces per tal d’afrontar amb garanties els reptes de futur, tant als espais urbans litorals com, especialment, en el món rural de l’interior. En aquest context, interactuen fonamentalment tres elements que condicionen els processos de desenvolupament
territorial. És el cas de la creació de xarxes, la component d’innovació i l’aprofitament dels recursos endògens de tot territori.

En aquest sentit, la jornada pretén debatre i reflexionar respecte a xarxes urbanes, institucionals, empresarials, cooperatives, educatives, culturals, etc. implantades en el territori valencià al llarg dels últims anys, amb especial atenció als canvis derivats com a conseqüència de la COVID-19. Entenent la interacció d’aquests components
com una manera participativa i innovadora, base del desenvolupament territorial, on s’ha d’involucrar a la societat civil, les empreses i les administracions públiques, amb l’objectiu de proposar accions de canvi que puguen assolir una millora de la qualitat de vida de la nostra societat.

Aquesta nova iniciativa, gratuïta i oberta al públic en general, comptarà amb les aportacions dels docents i investigadors de la Universitat de València, experts de l’administració pública, principals agents socials i empresarials locals i especialistes i membres dels Instituts d’Estudis Comarcals.

HORA

(Divendres) 9:30 pm - 6:30 pm

LOCALITZACIÓ

València

organitza

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat - UV, FedinesPV

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

X