Frontissa ja és una publicació digital

Frontissa ja és una publicació digital
08/03/2021 cdmon

La revista Frontissa, que edita la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana (CCEPC) des de 1997, ja funciona també com a portal web d’informació, és a dir, s’ha convertit en una revista digital, que tot just s’ha fet pública a l’adreça Frontissa.cat.

Aquest nou espai virtual recull els articles que es podran trobar a la revista que s’edita en paper cada sis mesos, però també n’amplia els continguts i hi incorpora noves seccions.

La revista digital s’ha inaugurat amb una presentació a càrrec del president de la Coordinadora Josep Santesmases, amb continguts de números anteriors de la revista i amb nous articles com el que ha preparat la Federació d’Institut d’Estudis del PV sobre l’exposició Patrimoni contra les cordes. Com es podrà comprovar, la revista comptarà amb la col·laboració regular de representats dels centres d’estudis del PV.

Per altra banda, Frontissa.cat també genera un butlletí virtual mensual que cada dia 10 recull les últimes notícies publicades a la web. Las subscripció a aquest butlletí és gratuïta, només cal donar-s’hi d’alta omplint el formulari i cada edició del butlletí es rebrà via correu electrònic.

Frontissa.cat estarà connectada directament amb la web corporativa ccepc.org que s’ha d’inaugurar pròximament i ara ja permet enllaçar directament amb les xarxes socials de la CCEPC: Twetter (@ccentresestudis), Facebook (@ccentresestudis), Instagram (@centresestudiscoord) i Youtube (canal CCEPC).

Des de la Federació animem els centres d’estudis del País Valencià a participar-hi i desitgem un futur ple d’èxits al nou mitjà!

X