La Bastida núm. 3 ja està al carrer!

La Bastida núm. 3 ja està al carrer!
22/12/2020 cdmon

El divendres passat, tot coincidint amb la inauguració de l’exposició Patrimoni contra les cordes, vam rebre d’impremta el nou número de la revista Bastida.

En aquest número 3, corresponent al segon semestre del 2020, es mantenen les seccions que ja van sent-hi habituals: Opinió, Dossier, Els nostres centres d’estudis, L’entrevista, Ressenyes i novetats culturals, etc.

Com no podia ser d’altra manera, el contingut d’aquest número està marcat pels efectes de la pandèmia, però, sobretot per la persistència amb què els centres d’estudis, els arxius, les biblioteques i museus locals han continuat treballant malgrat la situació excepcional.

Hi podreu trobar, entre altres, els articles de l’Institut d’Estudis Comarcals del Baix Vinalopó, de l’Associació de Campaners de la Catedral de València, sobre el PEU de la Universitat Jaume I o sobre l’arxiu de confinament de la Biblioteca d’Aielo de Malferit. Així com tota la informació relativa a la FedinesPV.

En breu tindrem llest també el suplement amb els treballs guanyadors dels Premis d’Investigació Jove. Quan estiga, ambdues publicacions es distribuiran per correu; i més endavant es podran descarregar des del web. Si esteu interessats en rebre-les, escriviu-nos a bastida@fedinespv.org.

En aquest enllaç podreu trobar els números anteriors.

X