La Coordinadora de Centres d’Estudis celebra l’Assemblea General a Tossa de Mar

La Coordinadora de Centres d’Estudis celebra l’Assemblea General a Tossa de Mar
24/02/2020 cdmon

La Federació d’Instituts d’Estudis del País Valencià (FedinesPV) ha participat en l’Assemblea General de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana (CCEPC), que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Tossa de Mar (la Selva).

Celebrada en el Santuari de Sant Grau d’Ardenya, amb el Centre d’Estudis Tossencs com a amfitrió, l’Assemblea General ha comptat amb la participació de més de 40 centres, vinguts d’arreu del territori, incloses les Illes i el País Valencià. L’Assemblea ha servit per aprovar els comptes de l’exercici passat, així com el pressupost per al present. Entre els punts de l’ordre del dia, també hi ha hagut el torn per a la renovació dels càrrecs de part de la Junta Directiva i per aprovar les noves incorporacions. D’altra banda, com a entitat vinculada a la CCEPC, també l’IRMU ha fet el corresponent informe d’activitat.

La CCEPC és l’entitat que coordina els centres d’estudis de Fraga a Maó i de Salses a Guardamar. Ofereix diversos serveis a les entitats adherides i, entre les activitats que promou, hi ha la publicació Plecs d’Història Local, el Congrés biennal o exposicions com Patrimoni Oblidat, Memòria Literària. La FedinesPV en forma part de la Junta Directiva.

X