La FedinesPV celebrarà l’Assemblea General el proper 7 de març a Sagunt

La FedinesPV celebrarà l’Assemblea General el proper 7 de març a Sagunt
07/02/2020 cdmon

La Federació d’Instituts d’Estudis del País Valencià (FedinesPV) celebrarà la propera Assemblea General el dissabte 7 de març a Sagunt (el Camp de Morvedre). En aquesta cita anual, a la qual estan convocades més de 30 entitats, s’exposarà el balanç de funcionament de l’any passat i es decidiran els projectes i activitats per al futur. Així mateix, serà l’ocasió per presentar les noves adhesions i per renovar la Junta Directiva.

Enguany, actuarà d’amfitrió el Centre d’Estudis del Camp de Morvedre (CECM), que és un dels centres més antics del País Valencià. El CEC es fundà el 1989 i inicià l’activitat amb la publicació de la revista Braçal, que enguany ja ha arribat als 60 números, tots ells farcits d’estudis i d’investigacions relacionats amb la comarca. A banda de la publicació de la revista, des dels inicis, el CECM ha desenvolupat una intensa tasca social i cultural amb l’organització a totes les poblacions de la comarca de col·loquis, edicions especials, congressos, jornades, conferències, premis d’assaig, o la col·laboració i el suport a la iniciativa d’altres institucions i associacions locals i comarcals. Així mateix, el CECM forma part de la FedinesPV des del 2005.

L’Assemblea General és un punt de trobada de les entitats d’arreu del territori i una bona ocasió per conéixer-se entre elles i la mateixa Federació. Si la vostra entitat està pensant en formar-ne part, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça federacioidecos@gmail.com.

 

X