La FedinesPV col·labora en el Curs per a la conscienciació i la transformació social

La FedinesPV col·labora en el Curs per a la conscienciació i la transformació social
03/02/2020 cdmon

La Càtedra Terra Ciutadana de la Universitat Politècnica de València, la Fundació Horta Sud i el Museu Comarcal de l’Horta Sud han organitzat un Curs per a la conscienciació i la transformació social amb l’objectiu de generar un espai de diàleg per a explorar alternatives, per a raonar i debatre com fer front als reptes del nostre temps.

El curs, consisteix en quatre conferències que tractaran sobre el canvi climàtic, la crisi energètica, el futur de l’alimentació i la defensa dels drets humans en el marc de les corrents migratòries. Totes elles realitzades a diferents localitats de l’Horta Sud a càrrec d’especialistes del món acadèmic, professional i associatiu.

La primera de les conferències tindrà lloc el dijous 27 de febrer, a càrrec del tècnic en educació ambiental, Sera Huertas, que parlarà al voltant de la qüestió «Què fer davant de la crisi climàtica». El dimecres 25 de març, a Quart de Poblet, Antonio Turiel parlarà sobre les «Alternatives al petroli. Afrontem la crisi energètica». El 29 d’abril, Rosario Polito, vicepresidenta del Consell Municipal d’Immigració de València, i Albert Mora, professor de sociologia de la UV, parlaran a Paiporta de les «Corrents migratòries i drets humans». I, per últim, el dijous 28 de maig Lorena Tudela, M. Dolores Raigón i Guillermo Palau, totes elles enginyeres agrònomes, debatran sobre «El futur de l’agricultura i l’alimentació»

Nombroses entitats publiques i privades de la comarca col·laboren amb la iniciativa, entre elles la Federació d’Instituts d’Estudis del PV i l’IDECO Horta Sud.

Podeu consultar el programa complet ací.

X