L’Assemblea General aposta per la consolidació i el reforçament de les entitats

L’Assemblea General aposta per la consolidació i el reforçament de les entitats
07/03/2022 cdmon

L’Assemblea General de la Federació d’Instituts d’Estudis del País Valencià es va celebrar el passat dissabte dia 5 a la localitat d’Aielo de Malferit amb l’assistència d’una vintena d’entitats i  vora quaranta persones, a més dels i les representants de l’Institut Ramon Muntaner i de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana.

La localitat ha estat escollida per la Federació perquè enguany és una de les capitals culturals valencianes, i es vol que, a partir d’ara, la celebració de l’Assemblea coincidisca amb aquest esdeveniment. Alhora, el mateix dia i lloc eren els triats per l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida per a celebrar els seus vint-i-cinc anys, de manera que l’Assemblea també serví per sumar-se a la festa.

Així, en aquest marc tan apropiat, els i les assistents repassaren els diferents punts de l’ordre del dia, tot destacant l’aprovació dels comptes i pressupostos i la renovació de la Junta Directiva, a la qual s’incorpora Raül Eslava, membre de l’Instituto Cultural y de Estudios Rincón de Ademúz. L’Assemblea també ratificà la incorporació de dues noves entitats: el Centro de Estudios Locales de San Antonio de Benagéber i l’Associació Cultural Mitja Galta de Manuel. D’aquesta manera, ja en son 37 les entitats federades.

 

X