L’Asociación de Investigadores «Castrum Altum» s’adhereix a la Federació

L’Asociación de Investigadores «Castrum Altum» s’adhereix a la Federació
02/09/2020 cdmon

L’Asociación de Investigadores «Castrum Altum» de Catral (Baix Segura) és la nova incorporació de la Federació d’Instituts d’Estudis del PV. Aquesta associació va sorgir l’any 2000 de la inquietud de diversos catralencs i catralenques mogudes per l’interés en apropar-se al passat llunyà del municipi i per recollir i preservar-ne el passat més recent. Els i les seues membres es reuneixen periòdicament a la Biblioteca Pública Municipal.

Els objectius de l’entitat són:

  • L’estudi interdisciplinari de la vila de Catral, del passat i del present, amb l’objectiu d’aportar idees per a solucionar els problemes plantejats al municipi i a la comarca.
  • Col·laborar en la defensa, conservació i divulgació del patrimoni històric i natural de Catral i del Baix Segura.

Entre la ingent feina que ha desenvolupat l’Asociación de Investigadores «Castrum Altum», hi destaca l’edició de diverses monografies i la publicació de la Revista Cultural Castrum Altum i de Cuadernos Historia de Catral. Aquesta última és l’òrgan de difusió de les investigacions i els treballs de les persones membres de l’associació i de tothom qui hi vulga col·laborar, i es publica des del 2012.

Aquestes publicacions es poden consultar a través del seu web i també de la secció local de la biblioteca digital de la Universitat d’Alacant. I, no cal dir-ho, són un important testimoni de la bona feina que es fa des d’aquest col·lectiu.

A la secció d’Entitats d’aquesta pàgina, podeu trobar més informació i el contacte. La FedinesPV estem molt contents d’aquesta nova incorporació: benvinguts i benvingudes!

 

X