Convocatòria de premis de l’IDECO Horta Sud i de l’IEVA

Convocatòria de premis de l’IDECO Horta Sud i de l’IEVA
25/01/2021 cdmon

La setmana passada es feren públiques les bases del XXV Premi d’Investigació de l’Horta Sud 2021, que convoca Institut d’Estudis Comarcals de l’Horta Sud convoca amb l’objectiu de fomentar la investigació i el coneixement de la comarca en tots els àmbits. El premi s’atorga al millor projecte d’investigació inèdit en qualsevol de les disciplines científiques i consisteix en una beca de  2.000 per a realitzar la investigació. El treball guanyador serà publicat per l’IDECO Horta Sud. El termini de presentació dels projectes és fins a l’1 d’octubre de 2021. Podeu consultar les bases ací.

Per altra banda, l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida ha convocat la tercera edició del premi al millor Treball Final de Grau (TFG) que investigue i aporte dades noves relatives al coneixement de qualsevol dels diferents aspectes de la Vall d’Albaida, i que s’haja presentat dins de la programació ordinària dels estudis que estiga cursant qui el presente.

Pot participar-hi tot l’alumnat que haja presentat el treball de final d’estudis dins de la normativa universitària. La convocatòria està oberta a alumnes de qualsevol universitat, sempre que el tema d’investigació tinga per objecte la Vall d’Albaida. Més informació ací.

 

X