L’IDECO Horta Sud i l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida convoquen els respectius premis d’investigació

L’IDECO Horta Sud i l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida convoquen els respectius premis d’investigació
17/02/2020 cdmon

Aquest mes de febrer s’han fet públiques les convocatòries dels premis d’investigació de dos importants centres d’estudis comarcals: l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Horta Sud (IDECO Horta Sud) i l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida (IEVA).

L’IDECO Horta Sud ha convocat el que ja és el XXIVé Premi d’Investigació de l’Horta Sud. Aquesta convocatòria anual premia el millor projecte d’investigació inèdita en qualsevol de les disciplines científiques. Els projectes s’han de presentar abans de l’1 d’octubre de 2020 i el premi consisteix en una beca de 2.000 euros per a la realització de la investigació i, si escau, la publicació del treball. Podeu consultar-ne les bases completes ací.

Per la seua part, l’IEVA ha fet pública la convocatòria del seu premi d’investigació biennal, que té l’objectiu contribuir a un millor coneixement prospectiu de la comarca i de la seua interrelació amb l’exterior. Aquest premi consisteix en una beca de 3.000 euros per al projecte d’investigació original, i el termini de presentació acaba el 30 de setembre del 2020. Podeu consultar-ne les bases ací.

Aquests premis són una bona mostra del compromís dels centres d’estudis amb la investigació local i comarcal, el fruit del qual es pot consultar, entre altres, en les nombroses publicacions que n’han sorgit.

X