Morella acull la reunió de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana

Morella acull la reunió de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana
18/11/2019 cdmon

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Morella fou l’escenari immillorable on el passat 16 de novembre se celebrà la reunió de la Junta Directiva de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana (CCEPC).

L’òrgan directiu de la Coordinadora de Centres d’Estudis, en la qual està integrada la nostra Federació, celebra reunions bimensuals acollit per alguns dels centres que la composen. En aquesta ocasió ha sigut el Centre d’Estudis dels Ports, que n’és membre fundador, qui ha exercit d’hoste i ha permés que la reunió se celebre al País Valencià per primer colp en molts anys.

L’alcalde de Morella Ramés Ripollés fou l’encarregat de donar la benvinguda als i les assistents, algunes d’elles representants de centres d’estudis de terres tan llunyanes com els Pirineus o l’illa de Menorca.

Després de la reunió, i abans de dinar, els i les assistents pogueren conéixer la nova seu del Centre d’Estudis dels Ports, situada a la Torre Beneito, on, entre altres coses, pogueren comprovar l’enorme producció científica, reflectida en la gran producció bibliogràfica tant actual com passada.

X