Obertes les inscripcions per a la Trobada UV-Instituts d’Estudis

Obertes les inscripcions per a la Trobada UV-Instituts d’Estudis
09/09/2021 cdmon

“Xarxes territorials valencianes: claus del desenvolupament territorial”. Aquest és el títol de la propera trobada organitzada per la Universitat de València -a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat- i la Federació d’Instituts d’Estudis del País Valencià, que se celebrarà el proper divendres 1 d’octubre a la Facultat de Geografia i Història.

La jornada d’enguany, que ja és la desena, pretén abordar qüestions d’especial actualitat al País Valencià, com ara els desequilibris territorials i socials, el més preocupant dels quals, probablement, siga el despoblament de les zones rurals. La situació actual s’ha vist agreujada amb la irrupció de la pandèmia de la COVID-19.

Amb la trobada es vol realitzar una reflexió col·lectiva sobre els diferents models de xarxes territorials els reptes i les oportunitats de cadascun d’ells. Per part dels centres d’estudis, tindrem l’oportunitat de conéixer la història i el paper d’alguns d’ells en els respectius àmbits d’actuació.

La Trobada UV-centres d’estudis és una iniciativa acadèmica gratuïta i oberta al públic, amb la finalitat d’impulsar l’intercanvi d’experiències i el desenvolupament d’aliances territorials. Podeu consultar el programa complet i inscriure-vos a través del següent enllaç:

Trobada 2021 UV-FedinesPV

Tríptic

X