Reunió amb la secretària autonòmica de Cultura i Esports per parlar de les ajudes a les entitats i associacions

Reunió amb la secretària autonòmica de Cultura i Esports per parlar de les ajudes a les entitats i associacions
03/12/2019 cdmon

El proppassat dilluns 1 de desembre, diverses entitats, entre les quals la FedinesPV, es van reunir amb la secretària autonòmica de Cultura i Esports. La reunió responia a la petició de més d’una trentena d’associacions i entitats culturals que després de l’estiu van adreçar un escrit a Conselleria per l’endarreriment de la publicació de la convocatòria d’ajudes als projectes culturals i artístics.

A la reunió amb Raquel Tamarit, qui ha assumit el càrrec després de les passades eleccions tot substituint l’historiador Albert Girona, els i les representants de les entitats van manifestar el malestar per l’endarreriment de la convocatòria i les deficiències un cop es va publicar.  També van recordar la importància d’aquestes ajudes per al territori, per al patrimoni i per a la cultura en general.

Per la seua banda, la secretària autonòmica es va comprometre a accelerar la publicació de cara a l’any que ve, així com a explorar diferents fórmules que puguen facilitar l’activitat i la planificació de les associacions i entitats culturals.

X