Trobada amb el PEU de la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana

Trobada amb el PEU de la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana
17/09/2019 cdmon

Aquests dimarts 17 de setembre, els representants de la Federació d’Instituts d’Estudis del PV han visitat el Programa d’Extensió Universitària (PEU) de la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana. La trobada amb els responsables d’aquesta entitat ha servit per fer un intercanvi d’impressions, per compartir els projectes en marxa i per explorar futures vies de cooperació.

El PEU és l’eina de la Universitat Jaume I per establir vincles amb el territori. Uns vincles que han servit per al desenvolupament, la transformació social i cultural del mateix i que, al llarg dels anys, han esdevingut un motor important de la dinamització social de les comarques del nord del PV. Gràcies a aquesta tasca, el PEU és una institució reconeguda dins i fora de l’àmbit acadèmic.

Així, des de la FedinesPV s’ha aprofitat la trobada per exposar els diferents projectes que té en marxa, com ara els Premis d’Investigació Jove, la revista Bastida o la promoció d’Arrelant el Territori, entre d’altres. La FedinesPV també ha traslladat informació dels projectes promoguts per l’IRMU i la CCEPC, que la FedinesPV té el compromís de coordinar al nostre territori. Així mateix, la trobada ha servit per explorar possibles vies de cooperació futura entre ambdues entitats.

X